2 ani de pionierat,
pași mari în era online

Ne-am conectat la Internet cu primele modemuri ce uneori abia reușeau conexiuni de 4800 sau 9600 bit/s. După 32 de ani, astăzi navigăm cu viteze de milioane de ori mai mari. Kilo, mega, giga - 3 ordine de mărime este diferența pentru fiecare virgulă.

Am navigat pe primele site-uri din lume cu primul browser – Mosaic (1993) – urmat la doar un an de mult mai strălucitorul Netscape Navigator.

Am găsit aceste site-uri cu primele motoare de căutare – Archie (1990), Lycos și mai târziu Excite, Infoseek, Inktomi și Alta Vista. Google nu se născuse încă.
Bogdan Dragomir, asociat unic al Direct Design din anul 2016, la foarte puțin timp de la apariția browserului Netscape Navigator a participat la crearea primelor site-uri web românești bine cunoscute. Era student la facultatea de Automatică și angajat part-time la cel mai mare furnizor de servicii online din România acelor vremuri.

Lucrând doar 4 ore în fiecare zi, după cursuri, împreună cu un designer, coleg de birou, au făcut primul magazin online din România, primul portal din România, primul program TV și cinema online, prima bursă online, prima listă de discuții online și primul portal de afaceri din România.

25 ani de programare web, creativitate și profesionalism

În anul 1999 patru asociați fondează Direct Design. Unul dintre ei își ia doctoratul în Germania unde rămâne până recent. Al doilea devine monah la mânăstirea Putna. Al treilea cedează locul său unui nou asociat, Florin Bulică. Florin și Bogdan conduc compania azi.

Suntem o echipă mică și foarte sudată alcătuită numai din seniori cu peste 20 de ani de experiență zilnică.

Comunicarea se face cu conducătorul de proiect, dar și direct cu fiecare persoană din echipă de câte ori este nevoie.
Acest model de afacere și de comunicare a funcționat perfect mereu. Toți participanții au un tonus bun prin implicare directă în toate etapele dezvoltării proiectelor, ca echipă multidisciplinară.

Printre clienții noștri în cei 25 ani de activitate se află: Rehau România cu o platforma de configurare online foarte complexa, Biofarm cu site-ul companiei si multe site-uri (Difebiom, Cavit si Nervocalmin) si microsite-uri de produs, EurActiv, ActiveNews, IPPU, NMC România, ortodoxradio.ro, Biblioteca Națională a României, AVIVA România, Makita România, Facultatea de Drept, portalul 1asig.ro, Stoica&Asociații, HotNews.ro, Renault România, Nissan România, Autototal, revista Formula As, clinica MediClass, Sharp România, revista Capital și mulți, foarte mulți alți clienți.

Mesaje reale
de la clienți reali

Colaborarea Facultatii de Drept a Universitatii din Bucuresti cu echipa Societatii Direct Design a inceput in anul 2009, cand au creat site-ul nostru, si a continuat anii urmatori, prin intretinerea si modificarea acestuia, cand a fost cazul. Dincolo de profesionalismul cu care a actionat de fiecare data, gasind solutii la toate solicitarile noastre, Direct Design a raspuns cu promptitudine tuturor solicitarilor, actionand „in timp real” si rezolvand rapid toate cererile pe care le-am transmis. Adaug aici si relatia personala care s-a construit intre noi in toti acesti ani, membrii echipei Direct Design dovedind nu numai o competenta ireprosabila in domeniu, ci si o politete desavarsita, pe care nu o practica formal, ci din convingere si... educatie!
(Flavius A. Baias, Decan, Facultatea de Drept, Universitatea din Bucuresti, 14.01.2019)
Lucrăm împreună din ’99. Și nu i-aș schimba cu nimeni. Sunt dinamici, prompți, profesioniști, creativi. Lucrează profi cu oameni profi. Îi recomand la maximum, dar nu ni-i luați de tot, că nu ne descurcăm fără ei, vă rog!
(Manuela Preoteasa, 08.01.2019)

Colaborarea noastră cu Direct Design durează de mai bine de 10 ani. Cred că pe lângă faptul că sunt oneşti, eficienţi, prompţi, săritori, mereu gata cu o soluţie pentru orice problemă sau cerinţă ce ar putea să apară, cea mai importantă calitate a lor este o mare disponibilitate de a împărtăşi ceea ce ştiu. Iar beneficiul nostru cel mai mare a fost că am învăţat de la ei foarte multe despre web design şi, mai ales, despre modalităţile de reprezentare online cele mai potrivite pentru instituţie.
(Luminița Gruia, Șef serviciu Tehnologia Informației și Comunicării, Biblioteca Națională a României 25.01.2019)
Ați fost, și cel puțin pentru mine, în ceea ce privește colaboratorii web design + programare, veți rămâne NUMĂRUL 1.
(Nicu Apolzan, 20.09.2011)
Vă mulțumesc pentru implicarea dvs. în această campanie (AdWords) și pentru felul în care mi-ați făcut accesibile informațiile.
(Cristiana Bănuță, 22.08.2011)
 

Web design, magazine online, optimizare site, manuale de identitate, materiale pentru tipar, portaluri de afaceri – oferim servicii complete și satisfacţia lucrului bine făcut.

Alex e cel care surprinde esenţa grafică, spărgând tipare atunci când este necesar. Alături de el reușim să prefacem cerinţe complexe în site-uri intuitive.

Suntem bucuroși să facem cunoștinţă cu orice persoană onestă care știe să aprecieze creativitatea și profesionalismul.