proiectul anterior
#41/110
proiectul următor
 
Stoica & Asociații
Prima pagină a website-ului Stoica & Asociații
In anul 2008 Stoica & Asociații au decis că site-ul vechi nu îi mai reprezintă și ne-au cerut ajutorul pentru a face un website mai modern, dar fără a ne îndepărta prea mult de atmosfera celui vechi.
L-am recomandat pe Horia Mărușcă pentru a realiza un set de fotografii cu locurile și oamenii. Cu textele noi, fotografiile lui Horia și în urma analizei unui mare număr de site-uri de avocați am făcut noul site.

web design
modul de administrare site
optimizare site

Pagina de prezentare a d-lui Valeriu Stoica pe website-ul Stoica & Asociații

Este un site complex și totuși aerisit, navigarea este ergonomică, există soluții alternative pentru a ajunge dintr-o pagină într-alta.
Cromatica e caldă, asortată cu logo-ul, dar cu tente bărbătești și totuși clasică. Fonturile cu serife contribuie la crearea acestui aer.
Pagina unui eveniment pe web site-ul Stoica & Asociații

În CMS am completat funcțiile obișnuite de gestiune a evenimentelor și noutăților astfel încât să permită galerii foto pentru fiecare articol în parte.
După ce site-ul a fost gata am avut și alte cereri din partea Stoica & Asociații. Am căutat totdeauna să facem lucrurile cât se poate de bine.
Galeria cu imagini de pe site-ul web Stoica & Asociații

Am creat invitații electronice pentru evenimente, felicitări animate de sărbători, chiar și un screen saver pentru a celebra sărbătorirea a 15 ani de existență. Ultima mare realizare a noastră este un sistem intern de gestiune online a documentelor.
Grafica: Bogdan Dragomir
Programare: Liviu și Bogdan Dragomir
Fotografii: Horia Mărușcă
Anul realizării: 2008

Web design, magazine online, optimizare site, manuale de identitate, materiale pentru tipar, portaluri de afaceri – oferim servicii complete și satisfacţia lucrului bine făcut.

Alex e cel care surprinde esenţa grafică, spărgând tipare atunci când este necesar. Alături de el reușim să prefacem cerinţe complexe în site-uri intuitive.

Suntem bucuroși să facem cunoștinţă cu orice persoană onestă care știe să aprecieze creativitatea și profesionalismul.