proiectul anterior
#11/110
proiectul următor
 
EurActiv România
deschide site-ul
Grafica responsive, prima pagină www.euractiv.ro
(UPDATE sep. 2015)

La scurt timp de la prima relansare euractiv.ro din primăvara lui 2015, euractiv.com a fost la rândul lui relansat, cu o grafică mult mai modernă, și mai prietenoasă realizată de involucra.
Echipa Euractiv era tocmai în proces de reașezare a lucrurilor în redacție, așa că am pus mâna pe taste și pe mouse și am luat-o de la capăt din nou.

Ce a ieșit se vede mai sus, dar și mai bine direct pe site.

web design
modul de administrare
SEO

Site-ul în diverse rezoluții în funcție de dispozitiv.

(PRIMA RELANSARE, mar. 2015)

EurActiv România este o clona de la zero, îmbunătățită semnificativ din punct de vedere tehnic, a site-ului mamă: EurActiv.com.

Desigur cu acordul mamei de la Bruxelles.
Forma a fost preluată integral de pe euractiv.com, dar ceea ce este în spate, de la implementarea template-urilor HTML responsive, structura bazei de date și programarea modulului de administrare, până la optimizarea platformei prin mecanisme de cache, este proiectat și implementat exclusiv de noi.
Manuela Preoteasa, managerul EurActiv România, ne-a ales să dezvoltăm împreună acest proiect.

Ne cunoaștem de 15 ani, a fost unul dintre primii noștri clienți, tot pentru proiecte de presă precum revista Capital, HotNews.ro (pe atunci revistapresei.ro) și o amplă suită de site-uri și bloguri adiacente, iar ulterior contributors.ro (preluat între timp de o echipă specializată în gestiunea platformei WPMU) și domnuleprimar.ro.
Între timp am dezvoltat împreună și tors.ro, un magazin online pentru copii. Ne-am înțeles mereu foarte bine.

Programare: Liviu și Bogdan Dragomir
Slicing HTML: Dan Enache
Anul realizării: 2015

Web design, magazine online, optimizare site, manuale de identitate, materiale pentru tipar, portaluri de afaceri – oferim servicii complete și satisfacţia lucrului bine făcut.

Alex e cel care surprinde esenţa grafică, spărgând tipare atunci când este necesar. Alături de el reușim să prefacem cerinţe complexe în site-uri intuitive.

Suntem bucuroși să facem cunoștinţă cu orice persoană onestă care știe să aprecieze creativitatea și profesionalismul.