proiectul anterior
#18/110
proiectul următor
 
NMC România
captură website NMC România
Scopul pe care ni l-am propus împreună cu clientul nostru a fost să promovăm printr-un site premium produsele existente deja, dar greu accesibile pe vechiul site, nmcromania.ro.

Prima pagină are un impact imediat, demonstrând prin imagini mari ce se poate obține cu produsele prezentate pe site.
Utilizatorul este introdus direct în ambianța create de produsele NMC, în stânga este un set de fotografii cu produse de interior, iar în dreapta creații cu decorațiuni de exterior.

Fiecare imagine se mărește atunci când se duce mouse-ul deasupra ei și în același timp este descoperită o casetă cu un scurt text descriptiv.

web design
modul de administrare site
optimizare site

captură website NMC România

pagina portofoliu

Păstrăm regula din prima pagină, decorațiuni de interior la stânga și decorațiuni de exterior la dreapta.

În fiecare jumătate a paginii avem o listă cu galerii foto de la proiecte unde au fost folosite diverse profile.

Peste fiecare fotografie sunt marcate cu o bulină obiectele folosite. Fiecare produs are o scurtă descriere generată automat și un link direct spre pagina corespunzatoare din secțiunea de prezentare a produselor.
Totul este gestionat de un angajat al clientului nostru, fără abilități de programare sau design.

Sistemul de administrare a fost conceput de noi astfel încât efortul de populare cu informații să fie minim, fără riscul modificării eronate a aspectului grafic al paginilor.
captură website NMC România

decorațiuni de interior

Grafica întregului site este bazată pe un grid cu 6 arii verticale. Aceasta asigură o interfață omogenă în timpul navigării pe site și o curbă de învățare foarte rapidă.

Am pastrat o parte din elementele de interfață introduse în prima pagină, dar le-am extins funcționalitatea și mai mult.
Fiecare dintre cele 6 butoane corespunzatoare tipurilor de decorațiuni de interior au asociată o imagine ce se afișează integral pe jumătate de ecran.

Am selectat fotografiile și le-am decupat astfel încât alăturarea celor 6 benzi sa fie armonioasă cromatic, iar imaginile mari să fie suficient de descriptive, dar și surprinzătoare.
captură website NMC România

detalii produs

Pentru fiecare produs avem 3 imagini, 2 pătrate și una rectangulară de dimensiuni diferite. Însă toate sunt generate automat prin decupare și reîncadrare pe centru sau la dreapta, în funcție de o bifă din modulul de administrare.

Această funcție reduce substanțial timpul de încărcare a produselor în site.
Produsele sunt însoțite de toate detaliile necesare atât clienților care vor sa amenajeze propriul spațiu, cât și detalii mai tehnice utile arhitecților de exemplu.

Fiecare produs poate fi salvat într-o listă proprie de preferințe, care se transformă într-o cerere de ofertă atunci când se deschide pagina de contact.
captură website NMC România

cataloage și broșuri

Din nou aceeași regulă, la stânga materialele pentru interior și la dreapta cele de exterior.
Materialele multimedia sunt grupate pe verticală în arii distincte de utilizare, cataloage, broșuri, fișe tehnice, ghiduri de instalare și materiale video.
captură website NMC România

pagina de contact

Pagina de contact are în același timp și funcția de formular prin care se fac cererile de ofertă.
Grafica: Alexandru Vasile
Programare: Liviu și Bogdan Dragomir
Anul realizării: 2013

Web design, magazine online, optimizare site, manuale de identitate, materiale pentru tipar, portaluri de afaceri – oferim servicii complete și satisfacţia lucrului bine făcut.

Alex e cel care surprinde esenţa grafică, spărgând tipare atunci când este necesar. Alături de el reușim să prefacem cerinţe complexe în site-uri intuitive.

Suntem bucuroși să facem cunoștinţă cu orice persoană onestă care știe să aprecieze creativitatea și profesionalismul.