proiectul anterior
#40/110
proiectul următor
 
Colegiul Juridic de Studii Europene
deschide site-ul
Prima pagină a web site-ului Colegiul Juridic de Studii Europene
Colegiul Juridic de Studii Europene este un departament al facultății de Drept, iar noi deja făceam mentenanță de mai bine de un an pentru site-ul acestei facultăți.
Am fost aleși să ne ocupăm și de noul site al Colegiului, cu mare libertate în ceea ce privește creația grafică. Alexandru Vasile este cel care a desenat acest frumos site.

web design
modul de administrare site
optimizare site

Pagina de interior a site-ului web Colegiul Juridic de Studii Europene

Site-ul este bilingv. Informațiile sunt actualizate des, zilnic uneori, căci este canalul principal de comunicare cu studenții colegiului.

Nu lipsește nici legătura cu Facebook, care este un mediu foarte agreat între utilizatorii site-ului.
Spre deosebire de facultățile obișnuite la acest colegiu o săptămână întreagă predă același profesor, un unic curs, pentru care vine special din Franța.

Studenții descarcă din timp de pe site materialele necesare bunei ințelegeri a cursurilor.
captură website Colegiul Juridic de Studii Europene

Update 2015-2016

Cu ocazia aniversării a 20 de ani de la înființarea colegiului a fost organizat un colocviu cu participarea a cateva zeci de profesori din întreaga lume.
Noi am ajutat la realizarea site-ului. A fost nevoie de o soluție foarte rapid, așa că am ales să lucrăm pe un template responsive.
captură website Colegiul Juridic de Studii Europene

În vara lui 2016 am adăugat traducerea în limba engleză. Aceste pagini se crează din modulul de administrare la fel de ușor ca și cele în română și franceză.
Grafica: Alexandru Vasile
Programare: Liviu și Bogdan Dragomir
Decupare HTML: Dan Enache
Anul realizării: 2011 - 2016

Web design, magazine online, optimizare site, manuale de identitate, materiale pentru tipar, portaluri de afaceri – oferim servicii complete și satisfacţia lucrului bine făcut.

Alex e cel care surprinde esenţa grafică, spărgând tipare atunci când este necesar. Alături de el reușim să prefacem cerinţe complexe în site-uri intuitive.

Suntem bucuroși să facem cunoștinţă cu orice persoană onestă care știe să aprecieze creativitatea și profesionalismul.