proiectul anterior
#2/110
proiectul următor
 
Avincis
deschide site-ul
Prima pagină a website-ului Avincis.
Avincis a fost pentru noi un proiect special. Deja lucrasem împreună cu doamna Stoica la refacerea site-ului Stoica&Asociații cu câțiva ani în urmă și ne cunoșteam bine.

Și totuși nu noi am făcut grafica site-ului, ci agenția franceză care s-a ocupat de tot pachetul corporate. Nu ne-am supărat pentru atâta lucru.
Am definitivat împreună forma grafică, apoi am tăiat codul web design, am făcut micile animații laterale, am integrat CMS-ul nostru uzual și am populat cu texte și imagini în română, engleză și franceză.

La final site-ul este așa cum îl vedeți în continuare în capturile de ecran, dar cu mult mai bine arată în realitate.

web design
modul de administrare site
optimizare site

Prezentarea vinurilor produse de Avincis.

"În dorința lor de a îmbina tradiția și modernitatea, Valeriu și Cristiana Stoica au încredințat arhitectului Alexandru Beldiman misiunea de a restaura conacul familiei și de a crea pentru cramă o inedită operă de arhitectură modernă. (...)
De la prima privire, așezarea Vilei Dobrușa, unde sunt produse vinurile Avincis, se înfățișează ca o colină binecuvântată de Dumnezeu."

(citate din dosarul de presa Avincis)
Noutățile din web site-ul Avincis.

Galerie foto in web site-ul Avincis.

Programare: Liviu și Bogdan Dragomir
Anul realizării: 2011
În 2018 am refăcut grafic site-ul, păstrând modulul de administrare integral.

Web design, magazine online, optimizare site, manuale de identitate, materiale pentru tipar, portaluri de afaceri – oferim servicii complete și satisfacţia lucrului bine făcut.

Alex e cel care surprinde esenţa grafică, spărgând tipare atunci când este necesar. Alături de el reușim să prefacem cerinţe complexe în site-uri intuitive.

Suntem bucuroși să facem cunoștinţă cu orice persoană onestă care știe să aprecieze creativitatea și profesionalismul.