proiectul anterior
#14/110
proiectul următor
 
Planificator SEE
deschide site-ul
Harta cu traseul calculat de la Timișoara până la Constanța via București
Aceasta este o aplicație web care calculează și afișează în mod dinamic informații de rutare între două puncte pe hartă, folosind mai multe moduri de transport.
Este doar un demonstrator, parte dintr-un proiect european, are toate funcționalitățile, dar nu are toate datele de bază, rute ale mijloacelor de transport în comun din orașe, trenuri și vapoare.

Ruta în Timișoara pe jos și cu 3 autobuze

Scopul aplicației este să găsească un drum din Timișoara până în Constanța, între două puncte specificate pe hartă, folosind mersul pe jos, transportul în comun în Timișoara, trenul până la București, apoi mașina până la Cernavodă și ultima parte a drumului cu vaporul, până în portul Constanța.
Iată mai sus prima parte a drumului, pe jos și cu 3 (trei! special pentru demo) autobuze în Timișoara.
Harta cu ruta din Gara de Nord până la mașina parcată în apropiere

(sus) Gara de Nord, ne dăm jos din tren și mergem pe jos până în parcare unde ne așteaptă mașina.

(jos) Și în sfârșit, luăm vaporul până în portul Constanța, de unde vom mai merge puțin pe jos până la strada din vecinatate.
Proiectul a fost construit pe platforma OpenTripPlanner. Au fost configurate rute de transport în comun, iar aceste baze de date au fost codificate după specificația OTP.

Pentru a face rutarea cu sau fără vapor am implementat un proxy PHP care transformă cererea primită în sub cereri, apoi centralizează rezultatele.
Harta rutei cu vaporul de la Cernavodă până în portul Constanța

Programare: Bogdan Dragomir
Anul realizării: 2014

Web design, magazine online, optimizare site, manuale de identitate, materiale pentru tipar, portaluri de afaceri – oferim servicii complete și satisfacţia lucrului bine făcut.

Alex e cel care surprinde esenţa grafică, spărgând tipare atunci când este necesar. Alături de el reușim să prefacem cerinţe complexe în site-uri intuitive.

Suntem bucuroși să facem cunoștinţă cu orice persoană onestă care știe să aprecieze creativitatea și profesionalismul.