proiectul anterior
#53/110
proiectul următor
 
Domnule
primar
deschide site-ul
Prima pagină a website-ului Domnule Primar.
Domnuleprimar.ro este un proiect făcut împreună cu redacția HotNews.ro.

A fost un proiect ambițios, a trecut prin câteva perioade de alegeri locale, a murit și a înviat de fiecare dată.
Proiectul a urmărit crearea de comunități locale prin furnizarea de conținut specific, prin intermedierea comunicării cu administrația locală, centralizarea publică a răspunsurilor.

web design
modul de administrare site
optimizare site

Pagina cu detaliile unei sesizări pe site-ul web Domnule Primar.

Totul este foarte interactiv în acest site web 2.0. Vizitatorii pot să comenteze știrile, sesizările, chiar și răspunsurile primarilor.

Există un top al celor mai activi primari din ultimele 7 zile. Cu avatar! Există și un top al sesizărilor și un altul al răspunsurilor, pe județe.
Există un indice al localităților și pentru fiecare în parte lista de sesizări și răspunsuri. Aceasta ar putea fi de mare folos pentru cineva care are o problemă de rezolvat cu administrația locală.
Arhiva capturilor din presa locală pe web site-ul Domnule Primar.

Un alt proiect ambițios a fost acest catalog de capturi din presa locală. Mulți ani, zilnic, s-au făcut automat capturi din 2-300 de cotidiene din țară cu prezență online.

S-au adunat peste 1T de date. Zeci de mii de capturi, o adevărată enciclopedie a unei perioade istorice. O colecție egalată doar de cache-ul Google sau de web.archive.org.
Grafica: Andreea Dobrin
Programare: Liviu și Bogdan Dragomir
Anul realizării: 2009

Web design, magazine online, optimizare site, manuale de identitate, materiale pentru tipar, portaluri de afaceri – oferim servicii complete și satisfacţia lucrului bine făcut.

Alex e cel care surprinde esenţa grafică, spărgând tipare atunci când este necesar. Alături de el reușim să prefacem cerinţe complexe în site-uri intuitive.

Suntem bucuroși să facem cunoștinţă cu orice persoană onestă care știe să aprecieze creativitatea și profesionalismul.