#1/110
proiectul următor
 
Digitaliada
deschide site-ul
captură website Digitaliada
După câteva luni de eforturi susținute în colaborare cu echipa Euractiv, care la rândul ei a comunicat cu Fundația Orange și alte 4 fundații, publicăm Digitaliada!

Platforma conține materiale digitale educaționale și încurajează crearea de conținut didactic digital pentru orice disciplină școlară de la clasele V – VIII.
În plus, platforma găzduiește concursul național #Digitaliada dedicat materialelor didactice digitale pentru clasele V-VIII.

Grafica site-ului urmează noile linii minimaliste pe care Orange le folosește în toate materialele sale online și offline.

Grafica: Bogdan Dragomir
Programare: Liviu și Bogdan Dragomir
Anul realizării: 2016

UPDATE 2020 (Digitaliada 4)
Pentru fiecare ediție am finisat sau implementat funcționalități noi în zona publică a site-ului sau în cea de administrare (back-end), de exemplu modulele de jurizare a concursului.
Am alocat câteva sute de ore în fiecare an colaborării cu Fundația Orange.

Web design, magazine online, optimizare site, manuale de identitate, materiale pentru tipar, portaluri de afaceri – oferim servicii complete și satisfacţia lucrului bine făcut.

Alex e cel care surprinde esenţa grafică, spărgând tipare atunci când este necesar. Alături de el reușim să prefacem cerinţe complexe în site-uri intuitive.

Suntem bucuroși să facem cunoștinţă cu orice persoană onestă care știe să aprecieze creativitatea și profesionalismul.