proiectul anterior
#19/110
proiectul următor
 
tors
deschide site-ul
Prima pagină pe web site-ul tors.ro
"Tors.ro își propune să creeze o comunitate care să ne scape de stresul unor cumpărături ineficiente și a timpului pierdut, comunitate în cadrul căreia să ne vindem ponturi de produse cu adevărat bune" (http://tors.ro/despre-noi.htm)
Pe prima pagină tronează un carusel unde mămicile vizitatori și mămicile clientele noastre se joacă cu un șir nesfârșit de imagini cu hăinuțe, jucării și tot felul de accesorii pentru bebelușii lor.

platforma de magazine online
web design
logo
modul de administrare
optimizare site

Categorii și subcategorii pe site-ul web tors.ro

Categorii și subcategorii. Rafturi și răftulețe virtuale cu jucării adevărate. Adevărate și sănătoase. Adevărate și creative.
Îmi place foarte mult felul în care se promovează prin acest articol de pe platforma smart women.

Mi se pare foarte creativ si frumos scris, promovare sincera, fara mesaje bombastice sau mincinoase.
Pagina de produs pe tors.ro

Jucării. Multe jucării. Cu poze. Multe poze. Și recomandări. Multe recomandări. Și filme. Povești. Jucării. Iar poze. Și comentarii.
Numai lucruri interesante, alese pe sprânceană de mămicile experte.
Coșul de cumpărături și pagina de comandă.

Iar când te-ai hotărât ce vrei și ai umplut coșul, comanda se face într-un singur pas, fie că ai cont, fie că încă nu ai, fie că ești persoană fizică sau juridică.
Pe server se trimite mesaj celui care preia comanda, stocul se pregătește să scadă, programul de contabilitate află și el de tine și se pregătește să iți emită factura.
captură website tors

Iar de nu te-ai hotărât sau nu s-a hotărât bebe sau mamaie sau soacra sau nașa, atunci poți scrie rapid un mesaj ca să ieși din încurcătură.
Grafica: Marius Grigore
Programare: Liviu și Bogdan Dragomir
Anul realizării: 2013

Web design, magazine online, optimizare site, manuale de identitate, materiale pentru tipar, portaluri de afaceri – oferim servicii complete și satisfacţia lucrului bine făcut.

Alex e cel care surprinde esenţa grafică, spărgând tipare atunci când este necesar. Alături de el reușim să prefacem cerinţe complexe în site-uri intuitive.

Suntem bucuroși să facem cunoștinţă cu orice persoană onestă care știe să aprecieze creativitatea și profesionalismul.