proiectul anterior
#48/110
proiectul următor
 
Neologis
deschide site-ul
captură website Neologis
Înființată în 2009 și formată dintr-o echipă tânără și dinamică, compania Neologis oferă produse de ultima generație ale unor firme consacrate în domeniul medical.

web design
modul de administrare site
optimizare site

captură website Neologis

Pe site se regăsește catalogul de produse, împărțit de la bun început în două categorii: cu destinație umană și veterinară.
Actualizarea produselor se face pe loc din modulul de administrare realizat de noi.
captură website Neologis

Pe fiecare pagină sunt prezente informațiile de contact, acesta fiind principalul scop al site-ului.
captură website Neologis

Ulterior realizarii site-ului am pornit o campanie de promovare în presa scrisă, o pagină întreagă într-o revistă medicală cu apariție trimestrială.

În stânga se află mesajul transmis în una dintre apariții și o variantă alternativă. A fost aleasă soluția cu impactul cel mai mare.
Deși grafic la prima vedere pare rudimentar mesajul vizual este foarte puternic, stârnește curiozitate și indeamnă la descifrare prin lectură.

A doua variantă e mai elevata, dar tocmai de aceea necesită o atenție inițială mai mare, deci un număr mai mic de oameni atinși.
captură website Neologis

Programare: Liviu și Bogdan Dragomir
Anul realizării: 2012
DTP: Marius Grigore

Web design, magazine online, optimizare site, manuale de identitate, materiale pentru tipar, portaluri de afaceri – oferim servicii complete și satisfacţia lucrului bine făcut.

Alex e cel care surprinde esenţa grafică, spărgând tipare atunci când este necesar. Alături de el reușim să prefacem cerinţe complexe în site-uri intuitive.

Suntem bucuroși să facem cunoștinţă cu orice persoană onestă care știe să aprecieze creativitatea și profesionalismul.