proiectul anterior
#92/110
proiectul următor
 
Media Index
Prima pagină a website-ului mediaindex.ro
Media Index este primul portal liber accesibil care oferă informații despre structurile de proprietate ale companiilor de media, despre proprietarii lor și despre celelalte interese economice ale acestora.
Pe lângă baza de date a proprietarilor de presă, site-ul mai conține o bază de date a jurnaliștilor și o bază de date legislativă ce cuprinde legislația națională care afectează funcționarea presei.

web design
modul de administrare site
optimizare site

Filtrarea instituțiilor media în site-ul web mediaindex.ro

Proiectul are o deosebită importanță în contextul actual în care o parte importantă a presei din România este folosită de proprietari pentru promovarea unor interese economice sau politice, în detrimentul calității conținutului editorial și al standardelor profesionale.
Cel direct afectat de această situație este consumatorul de media care adeseori nu știe cine îi "vinde" informația și nu percepe interesele ascunse ce stau în spatele unor relatări din presă.
Site-ul a fost lansat pe 3 mai 2006, cu ocazia Zilei Mondiale a Libertății Presei.
Formular de înregistrare a jurnaliștilor în site-ul web mediaindex.ro

Punctul forte al aplicației îl reprezintă căutările încrucișate ce permit determinarea unor relații "de rudenie" uneori foarte bine ascunse între două sau mai multe publicații.
Grafica: Bogdan Dragomir
Programare: Adrian Niță, Liviu și Bogdan Dragomir
Anul realizării: 2006

Web design, magazine online, optimizare site, manuale de identitate, materiale pentru tipar, portaluri de afaceri – oferim servicii complete și satisfacţia lucrului bine făcut.

Alex e cel care surprinde esenţa grafică, spărgând tipare atunci când este necesar. Alături de el reușim să prefacem cerinţe complexe în site-uri intuitive.

Suntem bucuroși să facem cunoștinţă cu orice persoană onestă care știe să aprecieze creativitatea și profesionalismul.