proiectul anterior
#28/110
proiectul următor
 
IDM Basarab
deschide site-ul
captură website IDM Basarab
IDM Basarab este unul dintre centrele comerciale vechi ale Bucureștiului. A ajuns într-un con de umbră datorită lucrărilor de construcție la noul pod Basarab care au blocat căile de acces.
După darea în folosință a podului, centrul comercial este mai ușor accesibil decât înainte, dar încă insuficient de vizibil. Una dintre metodele de creștere a vizibilității va fi acest site creat de noi de la zero.

web design
modul de administrare site
optimizare site

captură website IDM Basarab

Site-ul își propune să fie un instrument de promovare a celor 360 de comercianți găzduiți în cadrul centrului. Fiecare comerciant are un cont de acces pe site de unde își poate gestiona propriile produse.
Produsele publicate de comercianți apar pe site imediat. Fiecare vizualizare a unui produs îi crește acestuia șansele de a apare pe prima pagină, deci de a avea și mai mulți vizitatori.
captură website IDM Basarab

Scopul site-ului este să promoveze comercianții, și nu produsele lor. De aceea pagina care apare cel mai des pe site este harta centrului comercial. Aceasta permite localizarea rapidă a locului unde se află produsele căutate.
Pentru fiecare comerciant sunt afișate cele mai vizitate trei produse. Acest top instantaneu al vizitelor este actualizat la fiecare produs vizitat. Întrecerea poate deveni spectaculoasă, iar sistemul nu permite fraude.
captură website IDM Basarab

Fiecare produs poate avea mai multe imagini, galeria se generează automat în această formă curată și funcțională.
Grafica: Andreea Dobrin
Programare: Liviu și Bogdan Dragomir
Anul realizării: 2012

Web design, magazine online, optimizare site, manuale de identitate, materiale pentru tipar, portaluri de afaceri – oferim servicii complete și satisfacţia lucrului bine făcut.

Alex e cel care surprinde esenţa grafică, spărgând tipare atunci când este necesar. Alături de el reușim să prefacem cerinţe complexe în site-uri intuitive.

Suntem bucuroși să facem cunoștinţă cu orice persoană onestă care știe să aprecieze creativitatea și profesionalismul.